Klaptafels van Raw Materials

Monday, November 1, 2021

Voordat je een klaptafel van Raw Materials gaat kopen, vind je het misschien interessant om je te verdiepen in de herkomst van het product. De vintage tafels zijn namelijk erg geschikt als gespreksonderwerp voor tijdens een etentje. Want, waar komt die prachtige tafel toch vandaan? Jij kunt dan vertellen aan je dinergasten dat de tafel begonnen is aan een tweede leven en dat deze oorspronkelijk gebruikt werd voor een heel ander doeleinde.

Klaptafels van Raw Materials
Deze vintage klaptafels werden gebruikt bij grote evenementen als festivals en Indiase bruiloften. De inklapbare tafels werden in grote aantallen vervoerd door vrachtwagens en speciaal opgezet voor evenementen. Naderhand werden de tafels ook weer opgeruimd, ingeklapt en ingeladen op de vrachtwagen. Daarna konden de tafels dan weer gebruikt worden op een nieuwe locatie.

Vintage klaptafel van Raw Materials
Vintage klaptafels
Door de jaren heen hebben de tafels een mooie gebruikte, verweerde afwerking gekregen. De tafels hebben markeringen en krassen, die ontstaan zijn door het intensieve gebruik. De tweedehands klaptafels vertellen een verhaal, aangezien zij al een heel leven achter de rug hebben. Het mooie robuuste hout voegt karakter toe aan je interieur. De tafels zijn meestal gemaakt van teakhout of een andere soort lokaal hardhout, daarna zijn sommige tafels geverfd in een kleur zoals geel, blauw, wit of groen. Bekijk ook onze zinken of zwarte inklapbare eettafels.

Het gemak van een inklapbare tafel
Je kunt de klaptafels goed gebruiken als eettafel. De tafels zijn robuust en stevig en wiebelen niet. Als je een klein appartement hebt, kan het fijn zijn om soms de tafel even in te klappen en weg te zetten zodat je meer leefruimte hebt. De oude markttafels zijn erg geschikt om te gebruiken als bureau in een thuiskantoor. Als je overdag aan het werk bent, heb je een fijne werkplek. 's Avonds kun je de tafel weer opklappen en opbergen in een trapkast of onder je bed. Verder kun je onze inklapbare tafels ook goed buiten gebruiken als tuintafel, let dan wel even op dat het hout en metaal daar wel nog voor behandeld moeten worden.

Groene tafelblad van een klaptafel van Raw Materials
Klaptafels geschikt voor verschillende ruimtes
Je weet nu dat onze klaptafels voor zowel binnen als buiten geschikt zijn, mits deze daar goed voor worden behandeld. Wist je ook dat de oude tafels ook veel worden gebruikt voor de horeca? Door de doorleefde look zijn de tafels uitermate geschikt voor een bruinkroeg, strandtent of restaurant. De tafels zijn zeker erg geliefd bij strandtenten, aangezien ze handig zijn om op te bergen. Je klapt de tafel in et voila: deze neemt bijna geen ruimte meer in. Zet de tafels tegen de muur of stapel ze op en je tent is klaar voor de grote schoonmaak. Ben je op zoek naar meerdere klaptafels? Neem dan even contact met ons op via: sales@rawmaterials.eu en vraag de groothandelsprijs op.

Mix en match!
Onze oude markttafels zijn trouwens ook verkrijgbaar in andere modellen. We verkopen ook inklapbare salontafels en consoletafels die je kunt gebruiken als sidetable. Naast inklapbare tafels kun je bij Raw Materials ook terecht voor inklapbare bankjes en stoelen. Dat ruimt lekker op!